Nyhet 02.04.19

Asplan Viak etablerer Plangruppe i Ålesund

Med seniorrådgiver Renate Giske ( midten)  om bord, har Asplan Viak etablert et planmiljø også i Ålesund. (F.v.) avdelingsleder for Plan, Per Einar Saxegaard, seniorrådgiver Geir Egilsson, seniorrådgiver Renate Giske, kontorleder Toril Nyland og gruppeleder for Plan Kari Skogstad Norddal. Foto: Asplan Viak
Med seniorrådgiver Renate Giske ( midten) om bord, har Asplan Viak etablert et planmiljø også i Ålesund. (F.v.) avdelingsleder for Plan, Per Einar Saxegaard, seniorrådgiver Geir Egilsson, seniorrådgiver Renate Giske, kontorleder Toril Nyland og gruppeleder for Plan Kari Skogstad Norddal. Foto: Asplan Viak

Asplan Viak har et av landets sterkeste fagmiljøer innen planlegging. Nå utvider vi gjennom etablering av en faggruppe for Plan også i Ålesund.

 

1. april begynner sivilarkitekt Renate Giske på vårt lokalkontor og blir da del av et nasjonalt kompetansemiljø bestående av 175 engasjerte planfolk.  

Planer for Møre og Romsdal

- Dette har vi ønsket oss lenge og det gleder oss at vi kan tilby våre kunder førsteklasses planbistand fra et lokalt kontor,  sier kontorleder for Molde og Ålesund, Toril Nøsen Nyland.

Vi er derfor svært fornøyd med at vi endelig får en Plangruppe på plass i Møre og Romsdal.

- Vi ønsker Renate hjertelig velkommen og ser fram til et godt samarbeid i årene fremover.   

Erfaren Plan-medarbeider

- Jeg gleder meg til å bli en del av Asplan Viaks brede kompetansepool innen planlegging, sier vår nye medarbeider, Renate Giske.

Hun bringer lang erfaring og bred kompetanse inn i vårt planmiljø. De siste 15 årene har hun drevet egen virksomhet gjennom de Ålesunds-baserte arkitektkontorene Miro Arkitekter og Liten Skala. Giske har også undervisningserfaring fra Bergen Arkitekthøgskule. 

- Jeg vil være opptatt av å videreutvikle en god dialog med kundene i Møre og Romsdal, og sammen med de ta fatt på små og store utfordringer. Jeg ser frem til å bli en del av Asplan Viak- laget, der visjonen for planlegging er å forme samfunnet – og se mennesket, sier Giske. 

 

 

Kontakt

Renate Giske
Analyse, plan og landskap nord/midt
Ålesund
+47 920 32 299
Toril Nyland
Arkitektur og bygg midt
Molde
+47 997 02 263

Relatert innhold

Møt fremtidens Asplan Viak!
Nyhet

Møt fremtidens Asplan Viak!

Les mer
Asplan Viak har utviklet et gratis verktøy som alle by- og stedsutviklere kan bruke for å styrke sosial bærekraft i sine prosjekter. Illustrasjon: Asplan Viak.
Nyhet

Asplan Viak lanserer nytt verktøy som styrker sosial bærekraft i by- og stedsutvikling

Les mer
Finansdirektør Ola Svenningsen (fra venstre), teknologidirektør Lars Line, HR-direktør Anne Marie Villa, divisjonsdirektør for digitale tjenester Tor Gunnar Øverli, administrerende direktør Elisabeth Heggelund Tørstad, innovasjons- og markedsdirektør Netten Østberg, divisjonsdirektør for infrastruktur Per Christian Randgaard, divisjonsdirektør for arkitektur og bygg Lise Haaland Eriksen, og Randi Svånå, divisjonsdirektør for analyse, plan og landskap i Asplan Viak. Foto: Nina Rangøy
Nyhet

Asplan Viak styrker seg som regional samfunnsaktør

Les mer
Illustrasjon: Asplan Viak
Prosjekt

Strategisk sentrumsplan for Brøstadbotn

Les mer