Asplan Viak Internet tilrettelegger for enklere feltarbeid og gode turopplevelser ved hjelp av mobile løsninger – nå på både Apple og Android plattform.


Norgeskart er en av Norges mest populære turapper på Android plattform med om lag 150 000 nedlastinger. En rekke brukere har etterlyst en Apple versjon – og nå kommer den. Asplan Viak Internet utvikler nå en egen versjon av den populære appen for iOS. Norgeskart gir turfolk relevant og aktuell informasjon om turmål, ting å se, stier og topografi. I tillegg til å lage en Apple versjon samarbeider vi også med Friluftsrådenes landsforbund og skal integrere populære tjenester som TellTur og GodTur.

Mange har behov for å registrere noe om et sted de er på eller oppsøker. Norgeskart er derfor tett integrert med Asplan Viak Internet sin kartløsning Adaptive og gjør det enkelt å drive feltarbeid. Løsningen støtter både veldig enkle registreringsskjema med få egenskaper til komplekse skjemaer med relasjoner og geometri.

Feltregistrering.NO er en løsning for alle som har ad-hoc behov for feltregistrering. Resultatene blir synlig og brukes videre gjennom en Adaptive kartløsning.

Norgeskart støtter både on- og offline arbeid.

Et eksempel på et langt mer krevende bruksområde er Kystverkets løsning for strandrensing – der brukes Norgeskart appen til både registrere oljesøl og styre arbeidet med opprydding.

Last ned Norgeskart på Google Play og fra sommeren 2018 på Apple App Store. Se www.feltregistrering.no  for mer informasjon.

Kompetanseområder Geoinformasjon
Leveranse Systemløsning
Tidsrom 2016 - pågående

Relatert innhold

Det nye 3D-verktøyet gjør det lettere for kommunene å vurdere hva som er privatisering av strandsonen og ikke. Foto: Asplan Viak
Nyhet

Strandsoneplanlegging i 3D gjør det lettere å vurdere hva som er privatisering

Les mer
Marianne Lindau Langhelle jobber som By- og regionplanlegger/GIS-ingeniør hos Asplan Viak.  Foto: Asplan Viak
Nyhet

Asplan Viak til topps i nasjonal kartpris

Les mer