Arkitektur er å skape gode rom rundt menneskers liv, aktiviteter og fellesskap.

Vår avdeling består av arkitekter og interiørarkitekter, fordelt på åtte grupper; fra Tromsø i nord, via Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Skien til Arendal og Kristiansand i sør.

Oppdragene spenner fra mindre- til svært komplekse prosjekter. Vi er blant annet sterke på badeanlegg, skoler og ulike helse- og boligprosjekter, og drar stor nytte av vår tverrfaglige firmakompetanse. I tillegg til prosjektering av interiører og bygg, har vi tett samarbeid med dyktige kollegaer innenfor landskap og plan, så sammen er vi også et sterkt fagmiljø innen by- og områdeutvikling.

Bærekraftperspektivet er viktige i våre prosjekter og vi ønsker stadig å strekke oss etter fremtidsrettede og bedre løsninger. Sammen med våre kollegaer innen energi-og miljø kan vi bl.a. tilby spisskompetanse innen energiforsyning, fornybar energi, BREEAM, LCC og  materialkunnskap, helhetlig integrert i vår design.

Prosjekteringsprosessen er en viktig premiss i vårt arbeid og vi baserer oss på god og tett dialog med oppdragsgiver, andre fag og brukere. En åpen, inkluderende og tillitsbasert samhandling resulterer i vårt mål om bygg og omgivelser med god kvalitet og høy brukertilfredshet.

Kontakt:

Cecilie Bjerke Skjømming
Arkitektur og bygg Sør
Kristiansand
+47 466 30 038

Kontakt:

Kari Overvik
Arkitektur og bygg midt
Trondheim
+47 908 37 079

Relatert innhold

Granåsen Idrettspark
Prosjekt

Granåsen Idrettspark

Les mer
<p>Foto: Sindre Ellingsen</p>
Prosjekt

Randesund hageby

Les mer