Foto: Johanne Broch Hauge
Foto: Johanne Broch Hauge

01

Foto: Johanne Broch Hauge
Foto: Johanne Broch Hauge

02

Foto: Johanne Broch Hauge
Foto: Johanne Broch Hauge

03

Foto: Johanne Broch Hauge
Foto: Johanne Broch Hauge

04

Foto: Johanne Broch Hauge
Foto: Johanne Broch Hauge

05

Foto: Johanne Broch Hauge
Foto: Johanne Broch Hauge

06

Sogndal park

Lokasjon

Sogndal

Om prosjektet

Dette området skal fungere både som festplass og som tverrforbindelser retning sentrum.

Området mellom kommunehuset og sentrum trengte en opprustning. Den gamle eplehagen er beholdt som en del av parken, som skal gi liv til sentrum og forankres til stedet som et grønt uterom. Gjennom eplehagen slynger det seg en gruset sti i tillegg til at det er både vannrenne og staudefelt der. Nærmest kommunehuset er det en stor, åpen plass med fontener og solide benker i granitt. Dette området skal fungere både som festplass og som tverrforbindelser retning sentrum. Plassgulvet består av et stripete barrikadedekke i grå nyanser. I aktivitetsområdet av parken er det sandkasse og nedsenket trampoline i nær tilknytning til et restaurert trehus med kafé og uteservering.