Nyhet 31.01.19

Asplan Viak og Ingeniører Uten Grenser inngår samarbeid

https://vimeo.com/314485782

Sammen skal de to organisasjonene arbeide for å nå FNs bærekraftsmål.

 

Asplan Viak har inngått samarbeidsavtale med Ingeniører Uten Grenser. 

- Ingeniører Uten Grenser (IUG) har som mål å avhjelpe nød i verden gjennom planlegging og ingeniørarbeid. Det treffer oss i Asplan Viak midt i vår kjernekompetanse og våre kjerneverdier, sier Øyvind Mork, administrerende direktør i Asplan Viak.  

Stolte samarbeidpartnere

- Vi i IUG er stolte over å ha fått Asplan Viak som samarbeidspartner, sier næringslivsansvarlig i IUG, Vibeke Saarem.

- Sammen skal vi jobbe for å nå FNs bærekraftsmål og fortsette å levere teknisk- og ingeniørmessig kompetanse til bistandsprosjekter.   

Samfunnsengasjerte medarbeidere

Gjennom samarbeidsavtalen med IUG vil Asplan Viaks ansatte få mulighet til å delta i viktige, internasjonale bistandsprosjekter. 

- Vi har mange medarbeidere med et stort samfunnsengasjement. Jeg er sikker på at mange av disse gleder seg til å kunne bidra med sin kompetanse i de prosjektene som IUG bidrar i rundt omkring i verden, sier Øyvind Mork.

Fakta:

Om IUG

Ingeniører Uten Grenser Norge er en ideell organisasjon som bidrar med ingeniørfaglig kompetanse i bistandsarbeid. Deres visjon er å fremme utvikling gjennom humanitær ingeniørkompetanse. IUG er en av mange nasjonale organisasjoner under paraplyen Engineers Without Boarders (EWB) i verden. EWB-organisasjonene arbeider stort sett med kunnskapsformidling rundt ingeniørfaglig utviklingsarbeid samt igangsettelse og støtte til ulike nasjonale og internasjonale utviklingsprosjekter.

Relatert innhold

Asplan Viak har utviklet et gratis verktøy som alle by- og stedsutviklere kan bruke for å styrke sosial bærekraft i sine prosjekter. Illustrasjon: Asplan Viak.
Nyhet

Asplan Viak lanserer nytt verktøy som styrker sosial bærekraft i by- og stedsutvikling

Les mer
Asplan Viak støtter årets TV-aksjon og oppfordrer deg til å gjøre det samme!  Bente Haukland Næss (til venstre), leder for Miljø og samfunnsansvar i Asplan Viak og  Karoline Andaur, Generalsekretær i WWF Norge. Foto: Marie Knive
Nyhet

Asplan Viak er bøssebærer i årets TV-aksjon

Les mer
Miljøvernminister Sveinung Rotevatn (gul t-skjorte) testet Rydde - appen som hjelper frivillige å rydde søppel denne uken. Foto: Marintmiljø
Nyhet

Rydde-appen er ferdig – bruk den!

Les mer
Asplan Viak brøler for klima!
Nyhet

Asplan Viak brøler for klima!

Les mer