jobb hos oss

 

Asplan Viak har satt seg langsiktige og krevende mål. Om vi lykkes i å nå disse målene avhenger av menneskene vi knytter til oss. Som medarbeider i et av landets største rådgivende arkitekt- og ingeniørfirmaer, vil en jobb hos oss gi deg muligheten til å forme samfunnet vi lever i.

 

Det forplikter. I takt med at kompleksiteten i samfunnet øker, spisses kompetansekravene tilsvarende. Vår rekruttering legger derfor stor vekt på at hver enkelt medarbeider skal være seg bevisst at våre faglige handlinger setter avtrykk; i nærmiljøet, i våre løsninger, i vårt miljøengasjement, i våre prosjekter, i Asplan Viak og i samfunnet som helhet.

 

Men det forplikter også oss som arbeidsgiver. Vi skal ta ansvar for at hver enkelt medarbeider blir sett, uavhengig av posisjon i bedriften. Uavhengig av om du er nyutdannet, senior eller student med sommerjobb hos oss. Asplan Viaks kultur bygges innenfra og reflekteres utad - gjennom våre medarbeidere. Derfor strekker vi oss langt i å legge til rette for kompetanseutvikling og kunnskapsdeling. Hos oss får medarbeiderne stor faglig frihet og dermed påvirkningskraft på egne arbeidsoppgaver, karriere og sin egen arbeidshverdag.

 

For studenter tilbyr Asplan Viak sommerjobber innenfor flere av våre fagområder. Stillingene utlyses i oktober / november hvert år. I tillegg har vi et eget program for 5. års-studenter ved NTNU. Les mer >>

Med over 1100 ansatte fordelt på 31 kontorer, sitter vi i Asplan Viak på en av landets mest omfattende kunnskapsbaser, hvor vår tverrfaglighet er vår store styrke. Kanskje sitter du på de egenskapene, engasjementet og den kompetansen vi søker?    

Vi kan tilby deg:

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag
 • Gode muligheter for kompetanseutvikling
 • Innovative IT-verktøy
 • Fleksibel arbeidstid
 • Sommertid med kortere arbeidsdager perioden 1. juni til 31. august.
 • Fri i påsken og i romjulen, i tillegg til fem ukers ferie
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, helseforsikring 
 • Bedriftshelsetjeneste
 • Studieturer, fagsamlinger og sosiale arrangementer
 • Bedriftsidrettslag og kunstforening  
 • Seniorpolitikk  

 

HAR DU SPØRSMÅL? KONTAKT OSS GJERNE

hr@asplanviak.no

Dersom du ønsker å søke jobb/sommerjobb hos oss må du sende oss søknad og CV  via våre søknadslinker til vårt rekrutteringssystem som du finner under fanene “Ledige stillinger” og “Sommerjobber”. Søknader vil ikke behandles via henvendelsesskjemaet nedenfor eller direkte henvendelser til HR. 

Møt våre MEDARBEIDERE

 

Cathrine Bugge
Landskapsarkitekt

- Tverrfagligheten er noe av det jeg liker aller best ved å jobbe her. Vi har mye fokus på sosial bærekraft og en mer samfunnsfaglig retning i firmaet enn mange andre steder, som jeg som landskapsarkitekt liker. Og så er det innmari trivelige kolleger!

Jeg tror at rådgiverrollen framover vil bli mer og mer kompleks. Å jobbe tverrfaglig og ha alle fag under ett tak er en stor styrke.

 Kim Haukeland Paus
Sivilingeniør, Vann og miljø

- Asplan Viaks kjerneverdier og sterke føringer om at vi skal gå i en miljøvennlig retning, tenke annerledes og la visjonene forme samfunnsutviklingen, appellerer veldig til meg. Visjonene i selskapet skaper rett og slett resonans med mine egne, og var avgjørende faktorer for meg da jeg valgte arbeidsgiver. Asplan Viak har også en sterk tverrfaglighet. For meg er det særlig samarbeidet mellom landskap, plan og samferdsel som er viktig.Karim Tawil
Elektroingeniør

- Vi har et veldig tverrfaglig miljø her, og det er god kommunikasjon på tvers. Mange dyktige folk, det motiverer i hverdagen! Så har vi jo studieturer og mye sosialt, det er ikke stivt her.

Jeg jobber med å prosjektere elektrotekniske løsninger og med rådgivning i byggeprosjekter – alt fra næringsbygg til kontorbygg, skoler og svømmehaller. Erfaringene mine som elektriker er nyttige inn i jobben, ting som jeg har vært borti i praksis kan brukes inn i prosjektene. Jeg er også BIM-koordinator. Fordelen med å bruke BIM er at du ser bygget i 3D før det er ferdig, jobber bedre sammen og reduserer tidsbruken.