Asplan Viak er første Klimapartner i Viken

08. Desember 2020

Elisabeth Heggelund Tørstad (til venstre), administrerende direktør Asplan Viak, Stine Torjusen Nygaard, Daglig leder Klimapartnere Viken og Anne Beathe Kristiansen Tvinnerheim, Fylkesråd for Plan, klima og miljø Viken. Foto: Klimapartnere Viken

Klimapartnere er et av Norges viktigste partnerskap for grønn næringsutvikling. 1. desember signerte Asplan Viak som første partner til Klimapartnere Viken.

 

Klimapartnere er et partnerskap som jobber mot både næringsliv, offentlige, interesseorganisasjoner og akademia.

- For å nå våre ambisiøse klimaambisjoner er vi helt avhengig av et fremoverlent privat næringsliv og partnere som kan være med å dra lasset i klimakampen. Derfor er jeg så glad for at Asplan Viak, som er en sterk nasjonal aktør, har engasjert seg i Klimapartnere, sier Anne Beathe Kristiansen Tvinnerheim, Fylkesråd for Plan, klima og miljø Viken.
 

Samarbeid om felles mål

Asplan Viak har sterke ambisjoner om å forme et bærekraftig samfunn gjennom de oppdragene vi gjør.
- Det å møte andre næringslivspartnere sammen med offentlig sektor, dele innsikt og jobbe sammen mot felles mål er det viktigste vi kan gjøre for å forme samfunnet i riktig retning, sier administrerende direktør i Asplan Viak, Elisabeth Heggelund Tørstad.

- Asplan Viak er en av de store næringslivsaktørene som har valgt oss og det er vi kjempestolt av. De er konsernpartner fordi de har valgt å samarbeide med oss alle steder hvor de er representert, sier Stine Torjusen Nygaard, Daglig leder Klimapartnere Viken.

Asplan Viak er stolt samarbeidspartner med Klimapartnere Viken. Film: Klimapartnere Viken.