Asplan Viak er en av Norges mest attraktive arbeidsgivere

05. November 2020

På fire år har Asplan Viak klatret hele 16 plasser på Universum-listen. Det er HR-direktør Anne-Marie Villa svært fornøyd med. Foto: Nina Rangøy

Vi klatrer to plasser opp fra i fjor, og plasserer oss på 8. plass over landets mest attraktive arbeidsplasser for ingeniører.

 

Yrkesaktive ingeniører fortsetter å løfte Asplan Viak på listen over attraktive arbeidsgivere. Hvert år avdekker Universum Norges mest attraktive arbeidsgivere og karrierepreferanser blant yrkesaktive med høyere utdanning.

- Vi er helt klart fornøyd med å klatre videre oppover på topp-10 listen, sier HR-direktør i Asplan Viak, Anne-Marie Villa.

 

Dette er de 20 mest attraktive selskapene blant yrkesaktive ingeniører. Tabell: Universum.

Asplan Viak klatrer opp til en 8. plass på årets liste over attraktive arbeidsgivere for ingeniører. Graf: Universum.

Sterk posisjonering

Siden 2016 har Asplan Viak klatret hele 16 plasser oppover Universum-listen.

- Det er klart det er mange årsaker til at vi har klatret såpass kraftig de fire siste årene. Asplan Viak er ledende innen en rekke viktige fagområder og våre medarbeidere er involvert i store og viktige samfunnsoppdrag rundt omkring i hele landet. I tillegg har vi de siste årene jobbet mye med employer branding og rekruttering, sier Villa.

Bare i fjor ansatte selskapet nesten 200 nye medarbeidere.
 

Fremsynt

- Og det skjer mye spennende i Asplan Viak fremover. Selskapet har ny strategi, organisering og et sterkere regionalt fokus. I tillegg er de sterke datterselskapene Urbanet Analyse og Asplan Viak Internet fusjonert inn i morselskapet, så her er det bare å følge med videre, sier HR-direktør, Anne-Marie Villa.