Asplan Viak er bøssebærer i årets TV-aksjon

16. Oktober 2020

Asplan Viak støtter årets TV-aksjon og oppfordrer deg til å gjøre det samme! Bente Haukland Næss (til venstre), leder for Miljø og samfunnsansvar i Asplan Viak og Karoline Andaur, Generalsekretær i WWF Norge. Foto: Marie Knive

Vi støtter årets TV-aksjon og WWF i bekjempelsen av plast i havet! Et tema som ligger oss nært til hjertet - derfor donerer vi et beløp til aksjonen og bidrar også som digital bøssebærer.

 

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Søndag går årets TV-aksjon av stabelen og da har vi alle mulighet for å gjøre noe med forsøplingen som truer havet. 
 

Et hav av muligheter
Asplan Viak har i mange år arbeidet med tematikken marin forsøpling. Blant annet har vi utviklet appen Rydde, et nasjonalt verktøy som brukes av frivillige i rydding av søppel i strandsonen. 
Som samarbeidspartener i Ingeniører Uten Grenser (IUG) har vi hatt gleden av å bidra i en flyktningeleir Eiopia på prosjektet “Making value of plastic waste”. 
Vi jobber også med klimatiltak og – analyser for havbruknæringen gjennom ulike oppdragsgivere og samarbeidspartnere. 
 

Hvert bidrag nytter!

Havet står altså sentralt i Asplan Viaks virksomhet. Derfor støtter vi TV-aksjonen 2020 og deltar som digital bøssebærer. 

Onsdag kick-startet vi innsamlingen ved å donere tiden til vår leder for samfunnsansvar, Bente Haukland Næss. Sammen med andre representanter fra norsk næringsliv ble det samlet inn over 3 MNOK til TV-aksjonen.

Vi oppfordrer herved alle som kan til å gi et bidrag til TV-aksjonen: 
Bli med oss i kampen mot plast i havet – hvert bidrag nytter!

Her kan du gi DIN støtte.