Asplan Viak utfordrer til #kulturpåkontoret!

19. Mars 2020

Vi utfordrer herved næringslivet til å bidra i vår omsorgsdugnad for ansatte på hjemmekontor og norsk kulturliv: #kulturpåkontoret

 

Da medarbeiderne våre i forrige uke fikk hverdagslivet sitt snudd fullstendig på hodet, fikk vi som selskap en utfordring: Plutselig gikk vi fra 31 kontorsteder til over 1000! 
 

Folka våre er kule, og i første måling på hvordan overgangen fra fysisk kontor til hjemmekontor hadde gått, rapporterte hele 98 prosent at dette gikk veldig bra. 
 

Men folka våre er også sosiale, og vi merker allerede nå at vår nye, isolerte, digitale hverdag fort kan bli ensom. 
 

– Visjonen vår for samfunnet er at vi skal utvikle det gjennom å se menneskene som lever der. For oss er det nå viktig å både se og anerkjenne den fantastiske innsatsen våre folk gjør i den ekstraordinære hverdagen vi alle plutselig har, sier administrerende direktør i Apslan Viak, Elisabeth Heggelund Tørstad. 

Konsert på hjemmekontoret

Derfor inviterer hun nå alle asplanviakere til en privat, streamet fredagskonsert med artisten Stine Andreassen fra The Northern Belle, gjennom bookingbyrået All Things Live.
 

– Norske artister og norsk kulturliv rammes hardt i disse dager. De opplever alle bedrifters største frykt; tomme avtalebøker.

 

Nå utfordrer Elisabeth norske bedrifter til å gjøre det samme som Asplan Viak.  

 

Elisabeth inviterer sine medarbeidere på streamet livekonsert i tidenes omsorgsdugnad. Asplan Viaks toppleder oppfordrer nå andre ledere til å gjøre det samme! Foto: Nina Rangøy

Kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt

– Etter å ha mistet jobber langt fram i tid, på dagen, kunne ikke dette initiativet ha kommet på et bedre tidspunkt, sier artist Stine Andreassen, som er tilknyttet All Things Live.


Som vokalist i The Northern Belle mottok hun en unison hyllest for bandets andrealbum “Blinding Blue Neon” - med terningkast 6 i Aftenposten. Bandet har Spellemann-nominasjon og opptreden på Spellemann-showet som noen av sine høydepunkter. 

Digital klem

– Jeg tror og håper at dette er like fint for de som sitter på hjemmekontoret som for oss som får spille. Jeg tror også at dette kan være et fint avbrekk i en ny og litt skummel hverdag. Det er så godt å se at alle tar vare på hverandre. Dette er den digitale klemmen jeg trengte, sier Andreassen.

 

Tar DIN bedrift utfordringen fra Asplan Viak?