Asplan Viak samler landskapsarkitektene sine på IFLA-kongressen

18. September 2019
Asplan Viaks landskapsarkitekter til verdenskongressen for landskapsarkitektur. Foto: Asplan Viak

Asplan Viaks landskapsarkitekter til verdenskongressen for landskapsarkitektur. Foto: Asplan Viak

Verdenskongressen for landskapsarkitektur arrangeres i Oslo denne uken og så godt som hele Asplan Viaks landskapsavdeling deltar på arrangementet.

 

Tittelen på IFLA World Congress 2019, «COMMON GROUND, har fristet i alt 1400 deltakere fra hele verden og arrangementet inngår under paraplyen Oslo Miljøhovedstad.

Hele 80 landskapsarkitekter fra Asplan Viak er samlet for å få med seg det rikholdige fagprogrammet med stikkord som bærekraftig urban mobilitet, byøkologi, vakre og sunne byer osv.

- Jeg er veldig glad for at landskapsarkitektene i Asplan Viak er samlet i Oslo disse dagene, både for å få faglig påfyll fra et rikholdig fagprogram og for å treffe engasjerte kolleger fra hele verden, sier avdelingsleder for landskap i Asplan Viak, Lisbet Haug.

 

Velkommen til oss i Kongens gate

Onsdag kveld arrangeres «Into the office» i Asplan Viaks lokaler i Kongens gate 1 for kongressdeltakerne.

Her blir det anledning til å spise, drikke og mingle, samt få noen «faglige vitaminer» bla. i form avpresentasjon av prosjektet «Mot Vågen» som i sommer ble kåret til vinner av den begrensede plan- og designkonkurransen «Torget – Bryggen, Bergen».