Ansatt nummer 1000 i Asplan Viak

26. Mars 2019

Gruppeleder for samferdsel i Stavanger/Haugesund, Martin Mitchell tok godt i mot Geir Mortveit, som har æren av å være vår tusende ansatte. Foto: Asplan Viak

Vegplanlegger Geir Mortveit ble vår tusende ansatte og startet på vårt nyopprettede Haugesundskontor denne uken.

 

Asplan Viak har en sterk ambisjon om å vokse –derfor er det ekstra hyggelig å kunne ønske ansatt nummer 1000 inn i Asplan Viak-familien! Som vegplanlegger skal Mortveit jobbe med et av våre kjerneområder, samferdsel, på vårt flunkende nye kontor i Haugesund. 

- Litt overveldende, men veldig hyggelig å bli gjort så stor stas på første dagen på jobb, sier Geir Mortveit. 

Han kommer fra Statens Vegvesen og kjenner godt til Asplan Viak. 

- Jeg vet at Asplan Viak mange spennende prosjekter og muligheter på gang Haugaland-regionen. Når jeg fikk anledning til å være med på etableringen i Haugesund, var dette en mulighet jeg gjerne ville være med på.
 

Attraktivt fagmiljø 

HR-leder Anne-Marie Villa er også fornøyd med at vi runder 1000 ansatte. 

– Vi har vokst jevnt og trutt over mange i år, og tok i fjor et stort steg gjennom å ta imot 160 nye medarbeidere. Det viser at vi fremstår som en attraktiv arbeidsgiver med et spennende fagmiljø når vi klarer å tiltrekke oss så mange nye medarbeidere, sier Villa. 

Senere denne uken møter Mortveit flere nye kollegaer på nyansatt-samling på vårt kontor i Oslo.
 
- Jeg har et tett program den første tiden, med mye opplæring i systemer og møter med ulike faggrupper. Og neste uke har vi nyåpning av kontoret i Haugesund, som ligger 10 minutters gange hjemmefra, så dette blir bra, sier vegplanleggeren fornøyd. 

 

 

Mandag feiret vi vår ansatt nummer 1000 med kake på alle våre 31 kontorer rundt om i landet. Velkommen til oss, Geir!