Asplan Viak – kåret til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere

05. November 2018

Foto: Synlig.no / Asplan Viak

Vi har tatt et STORT steg opp på Universums liste og har aldri vært mer attraktiv som arbeidsgiver blant yrkesaktive ingeniører!

 

Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og karrierepreferanser blant yrkesaktive med høyere utdanning.

Asplan Viak klatrer i år hele 8 plasser opp på listen, og plasserer seg på 15. plass over ingeniørenes drømmearbeidsgiver.

 

Asplan Viak i sterk vekst

 – Det er veldig morsomt å kunne konstatere at vi i år har landet på 15. plass, som er den beste plassering vi noen gang har hatt. Det ser ut til at det Employer Branding- arbeidet vi startet i vår, har hatt nettopp den effekten vi ønsket. Resultatet er lovende og veldig bra timet, tatt i betraktning at vår største rekrutteringskampanje noensinne pågår i disse dager, sier leder for HR-avdelingen i Asplan Viak, Anne- Marie Villa. 

 

Selskapet vokser kraftig og bare i år har Asplan Viak utlyst om lag 200 stillinger.
 

 – Dette er en bevisst strategi som følger av det potensial vi har i markedet. Vi vil fortsette å ha fokus på vekst og rekruttering også i tiden fremover, forteller Villa.


Attraktiv rådgiverbransje

Gode karrierereferanser og utfordrende arbeidsoppgaver er noen av kriteriene ingeniørene oppgir som særlig attraktive hos oss. I overkant av 70 av de som har svart på undersøkelsen, forbinder Asplan Viak med spennende prosjekter. 
 

- Asplan Viak er med i mange transformasjonsoppdrag som har stor betydning for samfunnsutviklingen, noe som gjør at mange ønsker å jobbe hos oss. I tillegg tror jeg kanskje tryggheten som ligger i at vi er eiet av en norsk stiftelse med god økonomi, også bidrar til vår solide plassering.

- Bransjen vår er i det hele svært attraktiv. Det viser seg blant annet ved at alle de seks store rådgivningsselskapene er plassert på topp 20-listen, sier Anne-Marie Villa.