Øyvind Mork og styret planlegger lederskifte i Asplan Viak

24. September 2018
Øyvind Mork, adm. direktør Asplan Viak. Foto: Chris Aadland

Øyvind Mork, adm. direktør Asplan Viak. Foto: Chris Aadland

Etter å ha hatt oppgaven som administrerende direktør for Asplan Viak i 12 år mener Mork at tiden har kommet for å slippe til nye krefter i selskapets øverste ledelse. Styret og Mork har derfor blitt enige om å starte arbeidet med å finne en etterfølger.

- Styret og jeg er enige om at jeg står i rollen til etterfølgeren er på plass. Vi er også enige om at jeg fortsetter i Asplan Viak i en annen rolle som er helt frikoplet fra ledelsen etter lederskiftet. Jeg har hatt 12 helt fantastiske år som leder av Asplan Viak. Det har vært spennende, utfordrende og morsomt. Samarbeidet med så mange hyggelige, dyktige og interessante medarbeidere er utrolig givende. Jeg er verken utslitt eller lei av jobben og det er ingen uenighet mellom styret og meg, men jeg mener oppriktig at selskapet nå fortjener å få inn en ny person med nye ideer, ny energi og andre innfallsvinkler til utfordringene, sier Øyvind Mork.

Styrets leder Ingelise Arntsen vil lede arbeidet med å finne en ny leder for Asplan Viak og vil søke etter den beste kandidaten både internt og eksternt. Hun håper å kunne ha den nye lederen på plass i første del av 2019.