Er du vår nye kollega på Sørlandet?

21. September 2017

Akkurat nå har vi flere profilerte stillinger ledig i Kristiansand. Er du planlegger eller arkitekt er mulighetene nå mange hos Asplan Viak!

 

Til enhver tid har Asplan Viak tusenvis av pågående oppdrag. En del av disse er store og tunge samfunnsoppdrag. På den måten setter våre rådgivere daglig sitt preg på samfunnet vårt. Vi søker etter deg, som vil være med å forme morgendagens bygder og byer for menneskene som bor der.

 

Hos oss blir du en del av et av landets største rådgivningsmiljø med omlag 900 medarbeidere fordelt på 31 kontorer rundt om i landet. Som rådgiver hos Asplan Viak vil du dermed ha et stort, tverrfaglig team i ryggen som sikrer innovasjon, bærekraft og kvalitet. Noe for deg?

 

Fullstendige utlysningstekster finner du her.