Attraktiv blant studentene

26. Juni 2017
Sommerjobbstudenter ved vårt hovedkontor i Sandvika. Foto: Asplan Viak

Sommerjobbstudenter ved vårt hovedkontor i Sandvika. Foto: Asplan Viak

Blant 300 søkere til sommerjobb i Asplan Viak var det 23 studenter som kom gjennom nåløyet i år.

Sommerjobbstudentene er nå i gang og har fått spennende og utfordrende arbeidsoppgaver over hele landet ; i Trondheim, Stavanger, Sandvika, Svolvær, Arendal, Leikanger, Bergen, Tromsø, Oslo og Hamar. De jobber innenfor fagområdene: Samferdsel, analyse og utredning, bygg og installasjoner, energi og  miljø, vann og miljø, plan og urbanisme samt landskap.

 

Asplan Viak-programmet

5 av sommerjobbstudentene har kommet inn via Asplan Viak-programmet. Asplan Viak-programmet er et unikt program for 5. års-studenter ved NTNU; Institutt for bygg, anlegg og transport, Institutt for byforming og planlegging og Institutt for vann og miljøteknikk samt Institutt for vann- og miljøteknikk ved NMBU. Programmet består av:

  1. Sommerjobb i 4 - 6 uker
  2. Prosjektoppgave (9. semester) - vi tilbyr oppgaver og veiledning i forbindelse med prosjektoppgaven
  3. Masteroppgave - vi tilbyr kontorplass, spennende tema og god veiledning når du skal gjennomføre din masteroppgave
  4. Mulighet for jobb etter gjennomføring av AV-programmet
     

- Opptak til Asplan Viak-programmet gir studentene en flott mulighet til å bli kjent med at av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma. Programmet gir deltakerne et springbrett til fremtidig jobb og karriere. Vi har hatt Asplan Viak-programmet i 6 år og de fleste av våre tidligere deltakere har fått tilbud om fast jobb i selskapet etter endt program, sier HR-leder Anette Tverdal.

 

Vi ønsker sommerjobbstudentene velkommen til Asplan Viak og håper sommeren blir lærerik!