Trygg og tydelig ledelse hos Asplan Viak

15. Februar 2017

Godt lederskap står fortsatt på timeplanen for Asplan Viaks ledere. I forrige uke var avdelings- og gruppeledere igjen samlet til utviklingsseminar.


- Vi vet at det er viktig for oss som firma å komme sammen på denne måten. Det ser vi i diskusjonene og ikke minst i aktiviteten i pausene, innledet HR-direktør Vibeke Rørvik til de godt over 100 mellomlederne som var samlet på Gardermoen. Samlingen gikk over to dager i forrige uke.
 

Inspirasjon til utvikling

Betydningen av å komme sammen fysisk, var også noe deltakerne understreket.

- Det å ha tid og anledning til å snakke med andre ledere i firmaet, og utveksle ideer og erfaringer, er det som er mest nyttig med slike samlinger. Det er inspirerende og gir energi og pågangsmot for å utvikle oss videre, sier gruppeleder for energi- og miljø i Trondheim, Christian Solli.

 

Interaksjonen i pausene var minst like viktig som programmet. Foto: Asplan Viak