Rune Stene ny leder for Powerhouse

06. Februar 2017

Styret i Powerhouse har tilsatt Rune Stene (36) fra Skanska som ny leder for Powerhouse.

 

- Vi er veldig glade for at Rune tar på seg jobben med å lede Powerhouse videre. Vi er i en fase med mange nye prosjekter og Runes lederegenskaper, kombinert med en karriere som er tydelig preget av engasjement for energi og miljø i byggsektoren, gjør meg trygg på at Powerhouse er i de rette hender, sier Øyvind Mork, styreleder i Powerhouse og administrerende direktør i Asplan Viak.

 

Baner vei for det grønne skiftet

– Powerhouse-samarbeidet realiserer plussenergibygg som bryter barrierer og viser vei for Norge og byggebransjen i det grønne skiftet. Min oppgave sammen med partnerne blir å utvikle nye prosjekter og løsninger slik at Powerhouse fortsetter å bane vei og skaper både  samfunnsverdi og markedsverdi. Dette er jeg svært motivert for, sier Rune Stene, ny daglig leder i Powerhouse. 

Han skal nå lede Powerhousesamarbeidet i tillegg til jobben sin i Skanska.