Asplan Viak støtter TV-aksjonen

19. Oktober 2016
Asplan Viaks adm.dir. brukte store deler av dagen til innsamling til inntekt for TV-aksjonen. Foto: Asplan Viak

Asplan Viaks adm.dir. brukte store deler av dagen til innsamling til inntekt for TV-aksjonen. Foto: Asplan Viak

Asplan Viak bidrar med 20 000 kr til årets aksjon. I tillegg har vi donert tiden til vår egen administrerende direktør Øyvind Mork.

Bærum næringsråd og ordfører Lisbeth Hammer Krog har utfordret næringslivet i kommunen til å bidra med å samle inn penger til årets tv-aksjon.

Under aksjonsmottoet «Sammen får vi hjelpen helt frem» har Øyvind Mork brukt store deler av onsdagen til å sitte i et ringepanel for å samle inn bidrag til aksjonen.

- Asplan Viak har nedfelt i sitt verdigrunnlag at vi skal se mennesket. Dette innebærer også et ansvar for de som er svakere stilt. Årets aksjonsmidler går til land hvor befolkningen har vært fanget av krig og konflikter i årevis. Å delta i dette arbeidet er en flott mulighet til å berøre menneskers liv på en konkret måte, sier Øyvind Mork.

Årets TV-aksjonsmidler går til Røde Kors sitt arbeid i ni land hvor sivilbefolkningen i mange år har lidd under krig og konflikt: Syria, Libanon, Sør Sudan, Afghanistan, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene går også til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.