Kvadraturen Kuratert - meld deg på Asplan Viaks bidrag til Oslo Urban Arena

20. September 2016
Illustrasjon: Asplan Viak

Illustrasjon: Asplan Viak

Under vår Breakout-sesjon har vi gitt fire av byens mest kreative og aktuelle by- og kulturentrepenører fritt spillerom til å lese Kvadraturen. Hva ser de? Hvor vil de? Hvilke drømmer kan Kvadraturen levere?

Vi ønsker velkommen til urban ordveksling og et løsningsorientert vorspiel i Asplan Viaks kontorer i Kongens gate 1. 

Kveldens tema er Kvadraturen – en av Oslos upolerte juveler. Hva rører seg her og hva er ambisjonsnivået?

Vi har gitt fire av byens mest kreative og aktuelle by- og kulturentrepenører fritt spillerom til å lese Kvadraturen. De vil vise oss ukonvensjonelle angrepsmetoder og interessante erfaringer fra andre byer. Normalt har vi programmet og byen må bygges. Her har vi byen, men programmet må bygges.

Even Ramsvik – Mat som brekkstang i byutvikling
Tidligere kjøkkensjef og medeier i Michelinrestauranten Ylajali. Har nå slått seg sammen med tre andre kjente Oslokokker i selskapet Lava med ambisjon om å heve nivået på Oslo som matby. 
 
Runar Eggesvik – Kultur som kickstarter i byutvikling
Kulturentrepenør og problemløser i Trøbbelskyter og bidragsyter til utviklingen av flere av Oslos kulturbaserte møtesteder, som Kulturhuset, Sukkerbiten, Vulkan Arena, Peloton og Ugla.
 
Anne Beate Hovind – Alt er mulig!
Tidligere kulturreder på båten MS Innvik med teater- og konsertscene, kafé og bed&breakfast. Nå prosjektleder Kunst i Bjørvika Utvikling hvor hun blant annet har stått bak den urbane Losætra på Sørenga og Framtidsbiblioteket.
 
Espen Thøgersen – Erfaringer fra andre byer
Managing partner i Urban Jungle; nabolagsutvikler med en utstrakt internasjonal erfaring fra eiendomsbransjen i New York City, San Fransisco, San Diego, London, København, Stockholm, Oslo, m.m.

Deretter får vi reaksjon og refleksjon fra Linstow ved Tore Bjørke og Oslo House ved Bjørnar Johnsen.

Vi minner om at det er begrenset antall plasser på dette arrangementet. 

Meld deg på via linken under faktaboksen.