Ingeniører Uten Grenser

27. November 2015
Ingeniører Uten Grenser på feltarbeid i Nepal med Utviklingsfondet. Foto: Ingeniører uten Grenser.

Ingeniører Uten Grenser på feltarbeid i Nepal med Utviklingsfondet. Foto: Ingeniører uten Grenser.

Asplan Viak støtter Ingeniører Uten Grenser

“Asplan Viak støtter Ingeniører Uten Grenser (IUG) fordi vi ser at IUG er en spiller som gjør andre organisasjoner gode med sitt fokus på humanitær ingeniørkompetanse. IUG er en frisk og spennende aktør som vil dekke et gedigent hull i norsk bistandsbransje når de kobler ingeniørmessige løsninger på eksisterende utfordringer i bistand. IUG treffer spikeren på hodet i en bransje der flere og flere spør etter noe mer enn bare smarte prosjekter. Asplan Viak sender med dette stafettpinnen videre til andre firmaer innen RIF (Rådgivende Ingerniørers Forening) som vil ta et samfunnsansvar og bidra med noe mer” sier adm dir Øyvind Mork.

Les mer om Ingeniører uten grenser

Besøk Ingeniører uten grensers facebookside