Sjekk hvor mye strøm Powerhouse produserer akkurat nå

09. Juni 2015

I samarbeid med Green Building Solutions, har Asplan Viak lansert et nytt verktøy for å følge energiforbruk og –produksjon i energieffektive bygg. Klikk deg inn på lenken i denne nyheten og se forbruket i sanntid.

Asplan Viaks Energikiosk lar hvem som helst, hvor som helst se akkurat hvor mye energi et bygg produserer og forbruker, akkurat i øyeblikket . I tillegg kan en rekke andre opplysninger om bygget legges inn, og Energikiosken fungerer som et digitalt utstillingsvindu for ambisiøse energibygg.

Vårt hovedkontor i Sandvika, Powerhouse Kjørbo, er det første bygget som får sine energidata presentert i Energikiosken.

Test den ut her
Se energidata fra Powerhouse Kjørbo her.

Les artikkel
Les mer om Energikiosken i Byggeindustrien.

Mer om Powerhouse Kjørbo
Her kan du lese mer om Powerhouse Kjørbo