Internasjonal prisnominasjon til Powerhouse Kjørbo

21. Januar 2015
Foto: Chris Aadland

Foto: Chris Aadland

Powerhouse Kjørbo nominert til internasjonale Mipim Awards 2015 for "Beste innovative grønne bygning".

Mipim er blitt den internasjonale eiendomsbransjens største konferanse. I alt 40 kandidater fra 22 land er nominert til Mipim Awards 2015 og en av disse kandidatene er Powerhouse Kjørbo i Sandvika. Powerhouse er nominert i klassen «Beste innovative grønne bygning». I denne klassen skal Powerhouse kjempe mot det finske prosjektet «Kastelli Community Centre», det australske «One Central Park» og det nederlandske «The Edge».

Vinnere i de ulike klassene offentliggjøres 12. mars under den store utdelingen på årets konferanse i Cannes.

Les mer på NE nyheter
Les om Mipim kandidatene 2015
Les om Powerhouse Kjørbo