ARRANGEMENTER

 • Arrangement Sted Dato
 • Bærekraft i alle kanaler: Velkommen til Asplan Viaks åpningsseminar i Haugesund Asplan Viak, Kirkegata 130, Haugesund  01.04.19
 • NITO: Åpen dag hos Asplan Viak Skien  03.04.19

  Vil du vite mer om Asplan Viak og deres jobbmuligheter? Bli med på bedriftsbesøk og skap nettverk. Arrangementet er utarbeidet for studentene ved universitetet i Sør-øst Norge.

  Asplan Viak vil holde en spennende presentasjon og ha en omvisning. I tillegg kan du stille spørsmål til ansatte, dersom det er ønskelig.

  Nå har du mulighet til å bli bedre kjent med Asplan Viak og skape nettverk.

  Mer informasjon
   
 • Nord-Norske VVS-dager 2019 Tromsø  04.04.19 - 06.04.19

  De NORD-NORSKE VVS-DAGER 2019 arrangeres tradisjonen tro i en av våre flotte byer i Nord! Denne gangen er det Tromsø som står for tur torsdag 4. til lørdag 6. april! Arrangementet vil gå av stabelen på det flotte Scandic Ishavshotell, midt i sentrum av Tromsø by! Det blir som vanlig gratis utstillermesse, et spennende fagprogram for alle i som jobber innenfor VVS-feltet, samt festlige lag!

  Asplan Viak detltar med foredrag av Olav Rådstoga. 

  Mer informasjon
   
 • Fagdag for menn i barnehagen: Barnehagens uterom – menns domene? Trondheim  11.04.19

  Årets fagdag tar for seg ute- og inne-rommet i barnehagen. Vi reflekterer over betydningen av ulike rom, for barns glede og utvikling. Vi setter også søkelyset på om menn og kvinner ser ulike muligheter og begrensinger i barns lek og utfoldelse i barnehagens rom. Er det en myte eller realitet at menn i større grad enn kvinner ønsker å være ute? Ser kvinner og menn ulike begrensninger og muligheter i innerommet? I tilfelle hva betyr dette for barn og personalet i barnehagen? Arrangør: Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning (DMMH), FEI Oppdragsenheten.

  Asplan Viak foredrag

  “Uterommet i barnehagen – sett fra en landskapsarkitekts perspektiv” v/ Jens Zeevaert, landskapsarkitekt i Asplan Viak AS

  Mer informasjon
   
 • "Fagkveld for studenter: Sykkelhovedstaden" - i seminarserien Oslo europeisk miljøhovedstad 2019 Asplan Viak, Kongens gate 1, Oslo  24.04.19
KVARTALET

HVORDAN BOR VI I FREMTIDEN?

 

Endringskreftene i samfunnet er større og sterkere enn noen gang. Ny teknologi revolusjonerer verden rundt oss i en rasende fart.  

Men hvilke nyvinninger er det som slår rot? Hvordan kommer vi til å leve i fremtiden? Hva kan forenkle våre liv?

 

SMART SAMFUNNSUTVIKLING
 

Hva er smart samfunnsutvikling? I årets første utgave av KVARTALET belyser vi saker som viser hvordan vi kan styrke evnen vår til å håndtere de store samfunnsutfordringene som kommer gjennom å ta i bruk smarte løsninger.

I artikkelen om «Habitat Haus» ser vi hvordan begrepet bærekraft utvides til å omfatte økonomisk-, teknisk- og sosial bærekraft. Dette underbygges i saken om Norges første økolandsby.

Vi ser også nærmere på hvordan utviklingen av et digitalt arealverktøy får ringvirkninger for fremtidig havforvaltning og kan knyttes direkte til FNs bærekraftsmål om «Liv under vann».

 

Les mer >>